Elias Charalambous le-a spus ciprioților adevărul: Cum a ajuns să lucreze la FCSB

Elias Charalambous le-a spus ciprioților adevărul: Cum a ajuns să lucreze la FCSB

Numirea lui Elias Charalambous (42 de ani) pe banca tehnică a FCSB a generat emulație în Cipru, țara natală a tehnicianului.

Jurnaliștii din Cipru au fost curioși să afle cum a ajuns Charalambous să lucreze la echipa lui Gigi Becali și l-au contactat pe antrenor, care le-a dezvăluit acestora cum a ajuns să lucreze la FCSB.

Charalambous a scos la iveală firul negocierilor și a dezvăluit cu cine a luat FCSB legătura prima dată.

”Am avut noroc că am jucat în România acum câțiva ani și cunosc cum stau lucrurile. Oamenii m-au primit foarte bune, sunt fericit. Am început să lucrez de săptămâna trecută și vom lupta pentru câștigarea campionatului.

ADVERTISING

Cum am ajuns aici? Am discutat cu agentul meu acum ceva timp. Am avut o primă conversație acum o lună, au întrebat despre mine, iar în cele din urmă am ajuns la o înțelegere.

Echipa este bine organizată, este un club uriaș al țării, cu o istorie bogată. În București sunt recunoscut acum oriunde merg, e multă presiune să reușesc. Am început bine, însă toate meciurile sunt dificile în play-off, toate sunt niște derby-uri.

Este o onoare să fiu aici. Am primit multe mesaje de la ciprioți care locuiesc în România sau din Cipru. Mi-au urat succes și le mulțumesc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În echipă nu sunt foarte mulți străini, doar șapte. Se pune mai mult accent pe jucătorii românii, ceea ce este bine”, a spus Elias Charalambous, la Super Sport FM.

Elias Charalambous a condus echipa într-un singur meci, pentru prima dată în deplasarea de la Sepsi și a debutat cu victorie, 2-1 pentru "roș-albaștri".


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!