Edi Iordănescu și-a anunțat oficial plecarea de la CFR Cluj

Edi Iordănescu și-a anunțat oficial plecarea de la CFR Cluj

Edi Iordănescu și-a oficialiat, marți seara, plecarea de la CFR Cluj printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a subliniat că a avut ca prioritate rămânerea la campioana României, doar că n-a fost găsită calea comună.

"Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună.

Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu.

Mulţumesc preşedintelui care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului care stiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rand staff-ului tehnic, care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii! HAI CFR CAMPIOANA ROMÂNIEI

PS: Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!

Edi Iordănescu
ADVERTISING

Vezi și: Marius Șumudică, aproape să semneze cu CFR Cluj - surse

Contractul meu cu Cfr se termina oficial in cateva zile si doresc sa multumesc din suflet echipei, baietii au fost...

Publicată de Edi Iordanescu pe Marţi, 1 iunie 2021

Cu Edi Iordănescu antrenor, CFR Cluj a câștigat cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇