Edi Iordănescu cunoaște motivul real pentru care Gigi Becali l-a forțat să plece de la FCSB

Edi Iordănescu cunoaște motivul real pentru care Gigi Becali l-a forțat să plece de la FCSB

Fostul antrenor al vicecampioanei României FCSB, Edi Iordănescu a rememorat câteva episoade din scurta colaborare pe care a avut-o cu Gigi Becali, mai exact din luna august până în noiembrie.

Băiatul lui Anghel Iordănescu regretă și acum faptul că nu a fost lăsat să aibă continuitate la FCSB și crede în continuare că ar fi avut șanse reale să se bată la titlu cu CFR Cluj.

Deși a avut o serie și de 7 victorii la rând, Iordănescu nu a fost lăsat să continuie la FCSB și spune că a fost un mare naiv că a crezut inițial în promisiunile lui Becali legate de neimplicarea sa la echipă: „Am venit în cel mai greu moment pentru club, am avut o ofertă semnificativ mai mică față de ce primisem de la CFR Cluj pentru prelungirea contractului, dar am ales cu sufletul. Poate și cu o doză de naivitate, pentru că am crezut în anumite lucruri. În ciuda contextului foarte greu, echipa învățase din nou să muncească împreună, să câștige. Sigur, erau lipsuri la estetica jocului, dar țînând cont de câte probleme am avut, cred că era doar un pretext pentru ca patronul să controleze totul. E dreptul lui, dar nu având la bază promisiunile făcute mie. Mi-aș fi dorit să am continuitate acolo, am pus mult suflet, începusem o muncă.

S-a redresat echipa, aveam foarte mare încredere că împreună cu jucătorii puteam să ne batem cu șanse reale pentru titlu. Dacă aș fi avut continuitate și acolo, probabil că ar fi fost un an foarte bun pentru mine”, au fost declarațiile făcute de Edi marți seara la DigiSport, pentru emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISING

Iordănescu a lăsat FCSB la 8 puncte în spatele lui CFR Cluj, iar acum la final de 2021 gruparea roș-albastră a terminat anul la 10 lungimi distanță.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!