Mihai Stoica îl atacă pe Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB: „Nimeni nu te-a dat afară!”

Mihai Stoica îl atacă pe Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB: „Nimeni nu te-a dat afară!”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a avut o primă reacție față de Edi Iordănescu, după ce fostul antrenor din Berceni a postat un mesaj, pe rețelele sociale, care i-ar fi fost adresat lui Gigi Becali.

Stoica a ținut să îi aducă aminte cu acest prilej că decizia de a pleca de la FCSB i-a aparținut în exclusivitate lui Iordănescu. Și că, în definitiv, modul de a se lucra cu patronul Becali nu este unul atât de greu.

„Unui antrenor trebuie să i se acorde timp”, a fost declarația oferită de Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, care a fost scoasă în evidență de Edi Iordănescu pe contul său de Facebook. Imediat a venit și reacția lui MM Stoica însă, la televiziunea Telekomsport, acolo unde a dezvăluit și cum poate fi cucerit latifundiarul din Pipera, de către un antrenor cu anumite metode:

ADVERTISING

„Edi s-a înţeles cu Gigi pentru nouă luni. Unde e legătura cu noi? Întreb eu. A fost o decizie unilaterală. A vrut să plece şi a plecat. Nimeni nu l-a dat afară. După discuţii am ajuns la un consens, dar în ziua următoare a apărut mesajul pe Facebook. Sunt de acord cu ce zice Klopp, dar nu e numai la noi problema asta. Exact aşa e în Italia, sunt schimbări. Au început şi în Premier League.

La noi, dacă ar veni un antrenor care l-ar cuceri pe Gigi prin metode, prin comunicare… E important să comunice, nu neapărat prin mine, se mai pierd detalii importante. Există oameni care nu pot vorbi, care închid telefoanele, comunică prin mesaje. Mă refer în general. Nu neapărat la Edi. Comunicarea e foarte importantă, mai ales cu Gigi. Se lucrează mai uşor decât pare cu el, dar trebuie să comunici cu el. Când cineva te plăteşte, trebuie să-i dai respect. Trebuie să ştii să-i vorbeşti. Ce mare chestie?„, puncta Stoica.

ADVERTISING

Edi Iordănescu "îl înțeapă" pe Gigi Becali: "Exact ca la noi"

FCSB e la 8 puncte în spatele liderei CFR Cluj, iar duminică va juca ultima partidă din 2021, în deplasare la Sepsi OSK.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!