Răspunsul lui Edi Iordănescu după oferta primită de la FC U Craiova

Răspunsul lui Edi Iordănescu după oferta primită de la FC U Craiova

Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB, actualmente campion en-titre al României cu CFR Cluj, a oferit un răspuns după oferta primită de la Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova.

FC U Craiova tocmai l-a demis din nou pe Eugen Trică, cel care venise pentru a patra oară la clubul lui Mititelu, dar de această dată a rezistat doar patru runde, ultimul joc fiind un eșec cu codașa Academica Clinceni, scor 1-2.

Finanțatorul oltenilor s-a orientat rapid și i-a făcut o ofertă lui Edi Iordănescu, recent plecat de la FCSB, antrenor în vârstă de 43 de ani.

ADVERTISING

Acesta însă a refuzat clar oferta de la Craiova, după cum anunță DigiSport, el preferând să ia calea unei oferte din străinătate.

În ultima perioadă a avut negocieri avansate cu gruparea Al-Hazem, din Arabia Saudită, echipă la care până la urmă a ajuns alt român, e vorba de Costel Gâlcă.

Un alt nume care ar putea veni la Craiova, de fapt reveni, este Adi Mutu, cel cu care FCU a început sezonul. Însă rămâne de văzut dacă Mutu vă fi sau nu numit între timp selecționer al echipei naționale a României.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!