Edi Iordănescu, avertizat că riscă să fie demis: "Gigi nu mai ține cont de 500 de mii de euro"

Edi Iordănescu, avertizat că riscă să fie demis: "Gigi nu mai ține cont de 500 de mii de euro"

Antrenorul Edi Iordănescu este avertizat că riscă să fie demis de la FCSB după ce s-a contrat public cu finanțatorul formației.

Edi Iordănescu s-a blindat de clauze și ar trebui să primească 500 de mii de euro dacă este criticat public de Gigi Becali.

Dar vărul finanțatorului FCSB, Victor Becali, spune că această clauză nu înseamnă mare lucru și că poate fi plătită fără probleme dacă acest conflict va continua.

În plus, Victor Becali spune că nu înțelege supărarea lui Edi Iordănescu după ce a fost criticat public.

ADVERTISING

"Nu s-a băgat peste Edi Iordănescu și nu cred că se va băga. Când îl apucă pe Gigi, vedeți-vă de treaba că nu mai ține cont de 500 de mii de euro. Până acum nu s-a băgat peste el, să-l sune să-l bage pe x. Din punctul meu de vedere, foarte multe clauze nu au nicio valoare. Cum să mă obligi pe mine așa ceva? De unde chestia asta că cineva nu are voie să spună ceva despre casa lui? Terminați cu prostiile, chiar așa semnați orice? Mai pui și presiune când plătești… Pe om îl interesează jocul", a spus Victor Becali la Gsp Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu a început după ce primul a cerut un joc de posesie și a spus că nu este interesat de rezultate.

În schimb, Iordănescu a afirmat că atacurile publice nu fac bine echipei și a transmis că nu e interesat de joc, ci de puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!