Edi Iordănescu, despre neînțelegerile cu Gigi Becali

Edi Iordănescu, despre neînțelegerile cu Gigi Becali

Edi Iordănescu a vorbit despre neînțelegerile cu Gigi Becali, despre care presa a scris în ultima vreme.

Iordănescu a afirmat că se gândește la rezultate și nu la jocul de posesie dorit de patron.

De asemenea, el a cerut liniște la echipă în perioada următoare.

"Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea, să își asume. Să comentez ce a apărut în această perioadă ar înseamna să mă pierd în amănunte și să alimentez și mai mult aceste speculații. Știu că am fost dorit aici cu insistentă, că mi s-au acceptat condițiile. Datoria mea este să satisfac suporterii, patronul, să îl mulțumesc, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată și, când tragem linie, să fim campioni dacă se poate.

ADVERTISING

Știu că e un drum lung, că adversarii sunt puternici, sunt echipe care au multe atuuri pentru lupta la titlu. Știu că am un contract. Vin în fiecare zi cu multă energie, cu determinare, cu ambiție, cu entuziasm. Încerc să dau totul ca sa ajut echipa. Băieții sa fie în fiecare zi mai buni. Restul nu comentez, dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulțumit de munca mea, vom sta sa discutam despre ce înseamnă viitorul nostru împreuna și al echipei.

Am încredere foarte mare în acest grup de jucători. Cred că progresul va veni în timp. Asta îmi dă încredere. Suntem pe drumul bun, dar am avut foarte multe probleme. Cu toate astea, venim după sase victorii. E ciudat să vorbim despre probleme după șase victorii consecutive. Trebuie să vorbim despre liniște. Dacă acum vorbim despre probleme, ce ar însemna dacă echipa asta pierde un joc? Ăsta este sportul, muncim în fiecare zi si în final să fim campioni", a spus Iordănescu, potrivit DigiSport.ro.

ADVERTISING

FCSB va disputa următorul meci duminică, de la ora 20:30, contra lui FC Argeș.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!