Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu FRF și a dat deja un răspuns: „Posibil să vrea un an sabatic”

Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu FRF și a dat deja un răspuns: „Posibil să vrea un an sabatic”

Selecționerul Edi Iordănescu și-a încheiat contractul cu echipa națională a României și acum se așteaptă ca el să se așeze la masa negocierilor cu FRF pentru a prelungi.

Băiatul legendarului antrenor Anghel Iordănescu a purtat se pare, deja, negocierile finale cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și el urmează să anunțe dacă va rămâne selecționerul naționalei României.

Consilierul președintelului FRF, Andrei Vochin a dezvăluit faptul că Iordănescu urmează să anunțe oficial dacă va rămâne sau nu la cârma naționalei noastre. Totuși, același Vochin mai spune că există și posibilitatea ca Edi să ia un an de pauză de la antrenorat.

ADVERTISING

„Decizia este a lui Edi Iordănescu. Au mai avut o discuţie săptămâna asta. Preşedintele este la finală în seara asta, iar la întoarcere aşteaptă un răspuns ferm de la Edi. Bănuiesc că săptămâna asta.

Trece iulie repede. Meciurile trebuie monitorizate. S-au văzut la Federaţie. Au discutat direct şi Edi Iordănescu i-a spus lui Răzvan Burleanu că îi dă un răspuns săptămâna viitoare. Probabil marţi sau miercuri vom ştii răspunsul. E cariera fiecăruia, şi-o negociază fiecare cum crede de cuviinţă. Şi-a dorit preşedintele un anunţ înainte de turneul final, apoi am intrat în turneul final…Nu ştiu dacă este vorba numai de bani… Dacă era vorba de bani mergea la Wahda. Sunt mai multe lucruri: un contract pe 4 ani, nişte clauze intermediare, deşi a văzut că acea clauză intermediară cu Liga Naţiunilor n-a fost accesată de Federaţie.

ADVERTISING

Preşedintele a agreat patru ani, cu bornele respective. Eu cred că Edi Iordănescu nu ştie… cred că e posibil să vrea un an sabatic. El se consumă foarte mult”, a punctat Andrei Vochin pentru Fanatik.

Iordănescu a fost ofertat recent și de către arabii de la Al-Wahda, dar tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

Cu Edi pe bancă, România a atins optimile de finală ale EURO 2024, echipa noastră fiind eliminată de către Olanda, scor 0-3.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!