Două goluri marcate de Nicușor Stanciu pentru Slavia Praga (Video)

Două goluri marcate de Nicușor Stanciu pentru Slavia Praga (Video)

Nicușor Stanciu pare într-o formă deosebită la Slavia Praga, campioana Cehiei, acolo unde duminică a marcat de două ori, una din reușite fiind o bijuterie din lovitură liberă.

Fostul mijlocaș al Stelei a marcat un gol din penalti și altul din lovitură liberă. În partida câștigată de Slavia în deplasarea de la Slovacko cu 3-2, românul a fost fără îndoială omul partidei.

Stanciu a egalat la unu din penalti în minutul 36, pentru a egala la doi în minutul 72 după o reușită perfectă din lovitură liberă directă.

Nicolae Stanciu Este Senzational la Slavia Praga! 2020 - Goals/ Assists/ Driblings

La 27 de ani, Stanciu a venit la Slavia în 2019, de la Al Ahli, iar până la această partidă el avea 9 goluri marcate și 18 pase de gol în 67 de partide bifate.

ADVERTISING

În prezent, Nicușor are o cotă de piață de 4.5 milioane de euro. Cele două goluri ale lui Stanciu le puteți urmări în imagini VIDEO pe acest link.

Slavia Praga este lideră în campionatul Cehiei cu 55 de puncte, cu 11 lungimi peste locul 2, ocupat de rivala Sparta Praga.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Nicușor Stanciu, nominalizat de UEFA pentru un premiu important în Europa League

Gică Popescu vorbește despre o revenire în fotbal a lui Dan Petrescu

Clasa muncitoare de la stat merge-n paradis, cea de la privat se scufundă în abis. Sporurile și pensiile speciale au creat două Românii

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!