Dorinel Munteanu dezvăluie de ce a refuzat Dan Petrescu echipa națională a României

Dorinel Munteanu dezvăluie de ce a refuzat Dan Petrescu echipa națională a României

Dan Petrescu a refuzat până la urmă oferta celor de la FRF pentru a prelua postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

El a decis, împreună cu patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, să rămână la gruparea ardeleană, pentru a mai cuceri un nou titlu de campioană. Decizia antrenorului a surprins pe multă lume din fotbalul românesc, însă unul dintre foștii săi colegi din Generația de Aur a oferit câteva dezvăluiri surprinzătoare:

''Grupul în care e Petrescu nu e foarte bine agreat de FRF'' a dezvăluit Dorinel Munteanu, fost mijlocaș la Dinamo, Steaua sau Wolfsburg.

'Cred că Petrescu e foarte bine la Cluj, ştim foarte bine că nu e foarte, foarte agreat... sau grupul în care e Petrescu nu e foarte bine agreat de FRF. Dacă Petrescu ar fi vrut să conducă naţionala, era cel mai indreptăţit. A fost decizia lui care e puţin pripită, nu se spune adevărul...'' a mai adăugat Munteanu pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Detaliile contractului pe care îl va avea Loți Boloni la echipa națională. Salariul obținut de fostul antrenor de la Sporting - presă

Ultimul nume aflat acum pe lista federalilor este Loți Boloni, cel aflat de altfel și în România și despre care se scria că a și acceptat oferta FRF și că va semna luni contractul oficial.

Petrescu se poate lăuda cu trei titluri consecutive pe banca lui CFR Cluj, în perioada 2018 - 2020.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!