Dan Petrescu dezvăluie de ce a refuzat naționala României: Mi s-a spus că nu am nicio șansă

Dan Petrescu dezvăluie de ce a refuzat naționala României: Mi s-a spus că nu am nicio șansă

Dan Petrescu a dezvăluit motivul pentru care a refuzat oferta de a prelua echipa națională a României.

Antrenorul campioanei a afirmat că patronul Nelu Varga s-a opus și nu a dorit să-l lase fără achitarea clauzei de reziliere.

"Patronul mi-a spus din prima: 'Nu cumva să îmi ceri să pleci, că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci'. Dacă plăteam clauza de 400.000… La FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu. Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut.

ADVERTISING

Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan. Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot", a spus Dan Petrescu, potrivit DigiSport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Petrescu a afirmat că este convins că nu va putea antrena naționala României vreodată.

"Am avut şansa de a antrena naţionala de trei ori şi nu mi-a reuşit. Nu a fost să fie, nu a fost timing-ul perfect. Nu ştiu dacă va mai fi şi a 4-a ofertă. Eu cred că la naţională şi la club nu ai timp de proiecte. Nu tată, rezultate! Imediat. Nu te mai aşteaptă nimeni. Dacă nu ai rezultate imediat nu poţi să rezişti nicăieri", a mai precizat tehnicianul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!