Dispărut după cutremurele din Turcia, Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmături

Dispărut după cutremurele din Turcia, Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmături

Christian Atsu, fotbalist la Hatayspor și fost la Chelsea, Porto, Everton sau Newcastle, a fost găsit mort sub dărâmături în urma cutremurelor din Turcia.

Două cutremure de magnitudini mari au lovit în Turcia și Siria, iar printre cei care și-au pierdut viața se află și Christian Atsu, care juca la Hatayspor, echipă aflată într-una dintre zonele cele mai afectate de cutremure.

Atsu a fost găsit mort sub dărâmături la aproape două săptămâni de la cutremure, moment în care au pornit și căutările fostului fotbalist.

ADVERTISING

Hatayspor, clubul de care aparținea Christian Atsu, a anunțat oficial, sâmbătă, dispariția: "Odihnește-te în pace, Atsu! Jucătorul nostru și-a pierdut viața sub dărâmăturile provocate de cutremurele din țară. Procesu de trimite a corpului neînsuflețit în Ghana, țara natalăm, a început. Nu te vom uita niciodată! Nu există cuvinte care să ne descrie tristețea", se arată într-un mesaj al turcilor.

Christian Atsu a jucat la Feyenoord Ghana, Porto, Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle, Al Raed și Hatayspor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇