Directorul Australian Open răspunde la întrebarea care este pe buzele tuturor

Directorul Australian Open răspunde la întrebarea care este pe buzele tuturor

Organizatorii de la Australian Open au oferit un răspuns la întrebarea care este pe buzele tuturor acum, și anume dacă turneul de Mare Șlem cu numărul 1 din punct de vedere cronologic mai poate fi ținut, având în vedere ultimele mari probleme de infectare cu noul coronavirus.

Sunt patru cazuri acum printre jucători, oficiali sau staff-urile tenismenilor, dar există și un număr foarte mare de tenismeni introduși într-o carantină foarte strictă, 47 la număr, toți cei care au venit cu cele două zboruri charter din Abu Dhabi și Los Angeles, unde la bordul avioanelor s-au înregistrat cazuri de COVID-19.

ADVERTISING

Simona Halep a aflat rezultatul testului COVID-19 pe care l-a făcut la sosirea în Australia. Vești bune pentru dubla campioană de Mare Șlem

Craig Tiley, directorul Australian Open, a confirmat duminică faptul că turneul de la Antipozi va avea loc între datele stabilite deja, 8-21 februarie, chiar dacă acum 47 de jucători vor sta izolați strict în camerele de hotel pentru 14 zile.

”Evaluăm programul dinainte de Australian Open pentru a vedea ce putem face ca să ajutăm acești sportivi. Australian Open va avea loc așa cum a fost programat și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că acei sportivi au cele mai bune șanse”.

Declarația lui Tiley pentru televiziunea australiană Nine Network.
Caroline Wozniacki v Simona Halep - Australian Open 2018 Final | AO Classics

Printre cei 47 de tenismeni amintiți mai sus se află și românca Sorana Cîrstea, 71 WTA, dar și Bianca Andreescu, 7 în lume, care tocmai a aflat duminică faptul că antrenorul său este bolnav de COVID-19.

ADVERTISING

40 de milioane de dolari au cheltuit deja cei de la Australian Open pentru toate măsurile de carantină ale sportivilor care vor fi implicați la turneul de Grand Slam de la Antipozi.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Australian Open 2021 | Tenismenii, nemulțumiți de mâncarea primită în carantină: Serios?!

România ar putea pierde organizarea partidelor de la EURO 2021: Scenariul actual pare acum o utopie

Austria: După protestul anti-restricții de sâmbătă, Kurz anunță prelungirea lockdown-ului până pe 8 februarie. Zeci de oameni au fost arestați

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!