Dîncu anunță motivul pentru care FCSB n-a fost primită până acum pe stadionul Steaua: "E singura chestiune care ține pe loc"

Dîncu anunță motivul pentru care FCSB n-a fost primită până acum pe stadionul Steaua: "E singura chestiune care ține pe loc"

Vasile Dîncu, unul dintre inițiatorii propunerii de modificare a Legii Sportului, a anunțat motivul pentru care FCSB n-a fost primită până acum în Ghencea.

Dîncu vrea ca FCSB și „orice echipă” să joace în Ghencea, dar a spus că singurul motiv pentru care echipei lui Gigi Becali i s-a spus „nu” până acum este procesul în legătură cu palmaresul. În plus, politicianul a explicat că nici Jandarmeria nu vrea să-și asume riscul de genera o luptă între suporteri, în eventualitatea în care FCSB ar fi primită în Ghencea.

ADVERTISING

„În Ghencea ar putea să joace orice echipă până la urmă. Singura chestiune care ține în acest moment este procesul. Eu am discutat și cu Jandarmeria când s-a pus problema, despre posibilitatea de gestiona o situație expozivă între galerii. Cei de la jandarmerie mi-au spus că este foarte greu de gestionat și că ei nu își asumă acest lucru. (…) Ține de procesul care există, de conflictul dintre cele două entități sportive și de cele două cluburi, în așa fel încât este și o chestiune care o poate hotărî cel mai bine clubul”, a spus Vasile Dîncu, conform Fanatik.

ADVERTISING

Mai mult, acesta a vorbit și despre procedura de închiere a arenei din Ghencea, care "este destul de birocratică".

„Dar principial, orice echipă poate să închirieze stadionul Steaua printr-o procedură care în momentul ăsta este una destul de birocratică, dar se poate.

Este și o inițiativă legislativă care spune expres despre acest lucru. Ca să închiriezi stadionul Steaua, ca orice spațiu dintr-un minister sau dintr-o unitate militară, chiar și un bancomat, trebuie făcut o hotărâre de Guvern din păcate, pentru că s-a modificat codul administrativ în acest sens”.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!