Dinamo dă afară un jucător important chiar în pragul Anului Nou

Dinamo dă afară un jucător important chiar în pragul Anului Nou

Dinamo București începe perioada despărțirilor în acest mercato de iarnă, acolo unde va căuta să se întărească în vederea unicului scop de a se menține în prima ligă din România.

Mai întâi, conducerea în alb și roșu a făcut un anunț important, și anume despărțirea de un jucător, e vorba de atacantul Cătălin Țîră (29 de ani). Clubul dinamovist a anunțat prin administratorul special Andrei Nicolescu despărțirea de Cătălin Țîră.

„Mulțumim, Cătălin Țîră! Dinamo 1948 București și atacantul Cătălin Țîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu. Mult succes în carieră, Cătălin Țîră!”, a fost mesajul postat de Dinamo pe contul de Facebook.

ADVERTISING

Țîră a bifat doar 10 meciuri în această jumătate de sezon pentru Dinamo, fără să marcheze vreun gol. A fost a doua aventură a lui în alb-roșu, după cea din septembrie 2021. Are o cotă de 100.000 de euro și a mai fost legitimat la echipe precum ADO Den Haag, FC Brașov, Concordia, Rapid, Netchi Baku, Dunărea Călărași, FC Voluntari sau Suduva.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!