Dinamo București are un nou antrenor - oficial

Dinamo București are un nou antrenor - oficial

Dinamo București l-a anunțat pe italianul Dario Bonetti ca nou antrenor principal al clubului, după plecarea cehului Dușan Uhrin.

După ce noul președinte executiv Iuliu Mureșan a anunțat că nu l-a putut convinge pe Uhrin să rămână, duminică Dinamo a postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care anunță despărțirea definitivă de ceh și revenirea pe bancă a lui Bonetti.

„Antrenorul principal Dușan Uhrin a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei noastre și a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo București”, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan.

ADVERTISING

„Am discutat foarte mult cu Dușan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica.

Prezentare oficiala Dario Bonetti

Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo! Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia.

Dușan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului. Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într-un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră. Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi. Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei”, se arată în comunicatul de presă emis de clubul dinamovist în alb și roșu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dușan Uhrin a plecat de la Dinamo: Mureșan a anunțat cine va fi noul antrenor

Bonetti se poate lăuda cu 2 trofee cucerite în mandatul său anterior la Dinamo, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

Pe 5 august, italianul va împlini 60 de ani, el fiind un jucător cu nume în Serie A în trecut, pe la formații precum Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având și o Cupa UEFA în vitrina sa, în 1990, cu Juve.

El are 41 de meciuri bifate pe banca lui Dinamo, având în CV ca formații antrenate și nume precum Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia sau ASA Târgu Mureș.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Accidentare teribilă pentru Conor McGregor în lupta cu marele său rival Dustin Poirier (Video)

Steven Gerrard, critici dure la adresa lui Ianis Hagi și a colegilor săi, după un meci amical: „Nu tolerez așa ceva!”

Noile tulpini de SARS-CoV2 amenință redresarea economică mondială

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!