Dinamo a scăpat, pentru moment, de plata unui milion de euro, din cauza unei clauze absurde

Dinamo a scăpat, pentru moment, de plata unui milion de euro, din cauza unei clauze absurde

Cei de la Dinamo București pot sta pentru un moment liniștiți în ceea ce privește o problemă financiară care putea fi deosebită dacă ea nu era rezolvată, și anume impunerea plații unui milion de euro.

Acest lucru a fost amânat după ce fotbalistul Ionuț Șerban, 24 de ani, tocmai a semnat prelungirea contractului până la finalul sezonului.

Contractul lui Șerban cu Dinamo prevede de ani buni o clauză care e departe de a fi una obișnuită. Aceasta prevede că, în cazul în care Dinamo se desparte de jucător, indiferent de motiv, clubul trebuie să îi plătească lui Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, suma de 1 milion de euro.

ADVERTISING

Dinamo a reușit totuși să amâne această mare problemă și l-a convins pe Șerban să rămână cel puțin până la finalul play-out-ului, amânând plata unei sume uriașe, de care clubul nu dispune în niciun caz, după cum susține cotidianul Gazeta Sporturilor.

Culmea este că în acest sezon, Șerban are doar un singur meci în care a evoluat la Dinamo, cel pierdut în runda trecută la Viitorul, scor 0-1.

Mijlocașul a negociat de pe o poziție de forță și a obținut mărirea salariului la 5000 de euro pe lună și o primă de semnătură de 20.000, dar cele două părți încă nu au finalizat totuși negocierile.

ADVERTISING

”Urăsc clauza asta! Nu e normal să fiu scos eu vinovat mereu pentru ea. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori, dar nu a mers. Trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte și nu am mai jucat deloc”.

Ionuț Șerban de la Dinamo, într-o declarație mai veche, facută pentru același ziar citat
ADVERTISING

Dinamo este acum pe ultimul loc în Liga 1, cu 17 puncte la activ, având un an 2020 de coșmar, cu 6 înfrângeri la rând.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇