Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Fotbaliștii români Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne în Serie B la Parma și din sezonul următor.

Cel puțin asta susține impresarul Giovanni Becali, agentul celor doi jucători, cel care a dezvăluit și că Fenerbahce a făcut o ofertă în această vară pentru Man, fostul fotbalist de la FCSB.

Becali a pus sâmbătă capăt speculațiilor care îi dădeau pe cei doi plecați din Italia în acest mercato de vara: „Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma și va rămâne pe loc.

ADVERTISING

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru portalul playsport.ro.

În acest moment, Mihăilă se află în recuperare medicală după accidentarea suferită în meciul cu Elveția din preliminariile EURO 2024, atunci când a și marcat două goluri, scor final 2-2.

73 de meciuri, 11 goluri și 5 pase decisive reprezintă cifrele lui Dennis Man în tricoul celor de la Parma, în timp ce 49 de meciuri, 9 goluri și 6 pase decisive reprezintă și bilanțul lui Valentin Mihăilă de la transferul în Italia, de la Universitatea Craiova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!