Valentin Mihăilă și Dennis Man riscă să fie dați afară de la Parma

Valentin Mihăilă și Dennis Man riscă să fie dați afară de la Parma

Jucătorii români Valentin Mihăilă și Dennis Man, legitimați la AC Parma, în Serie B, riscă să fie disponibilizați în această vară de către gruparea cruciaților, după ratarea promovării din nou.

Fotbaliștii de 24 și 23 de ani ar putea pleca de la Parma în această vară, având în vedere că fostul club deținut de Parmalat plănuiește o restructurare a lotului înaintea noului sezon.

Pe lista jucătorilor de care Parma ar putea să se despartă se află și cei doi români, cel puțin asta susține cotidianul Parmalive, care notează: „Conducerea va analiza situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care nu sunt siguri că vor rămâne la Parma”. Alte nume aflate pe lista neagră sunt și Adrian Bernabe, Franco Vazquez și Adrian Benedyczak.

PARMA-ROMA 2-0 Mihăilă gol asist Dennis Man.Ocazii pentru Dennis Man și Mihăilă

Mihăilă a fost adus de Parma de la CSU Craiova în iarna lui 2020, pentru 8,5 milioane de euro. În acest sezon, olteanul a bifat 19 partide și 3 goluri. Fostul arădean Man are 32 de apariții în sezonul curent, în care a înscris 6 goluri. El a fost cumpărat de la FCSB pe o sumă mult mai mare, 11,5 milioane. Amândoi au fost criticați destul de des în acest sezon pentru evoluțiile lor de multe ori modeste.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!