Dennis Man a primit trofeul ”Fotbalistul Anului”

Dennis Man a primit trofeul ”Fotbalistul Anului”

Jucătorul celor de la FCSB, Dennis Man, crescut de către cei de la UTA Arad, a primit la 22 de ani premiul pentru cel mai bun fotbalist român al anului 2020.

Extrema roș-albastră a fost desemnată ”Fotbalistul Anului” la gala organizată de către cunoscutul ziar de sport Gazeta Sporturilor, aceeași gală în care Simona Halep primea pentru a șasea oară în carieră premiul de sportivul anului.

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

Pentru această anchetă au votat cititorii Gazetei Sporturilor, jurnaliștii acestui ziar, dar și căpitanii, antrenorii și președinții formațiilor din Liga 1.

ADVERTISING

Golgheterul la zi din L1, cu 12 goluri marcate, Man a avut un an superb, având Cupa României în palmares cu FCSB, dar și selecții la prima reprezentativă a României. Pe podium, el i-a depășit pe mult mai experimentații Ciprian Deac și Nicolae Stanciu.

Momentele de Magie ale lui Dennis Man In Tricoul Stelei/Nationalei 2020

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au considerat că merit să primesc acest premiu. E foarte important pentru mine. Îmi doream de mult să îl obțin. Vreau să le mulțumesc colegilor și staff-ului. Fără ei nu era nimic posibil. Știu că acest premiu obligă, sunt conștient. Îmi doresc că evoluțiile mele să fie la fel de bune. În 2021 vreau să câștig campionatul cu echipa de club, iar cu echipele naționale să facem o figură frumoasă. Vreau să ne calificăm și vom da totul pentru asta!”, a fost reacția pe care Man a avut-o după înmânarea premiului, pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În această anchetă realizată anual de către cei de la Gazeta, Gică Hagi are cele mai multe trofee de acest gen, Fotbalistul Anului, 7, fiind urmat de Gică Popescu cu 6 și Adi Mutu cu 4.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizie drastică luată de toți jucătorii de la Dinamo

Care au fost cele mai mari deziluzii ale Simonei Halep în 2020 și despre care meci spune că a fost ”un eșec care a lăsat urme”

Am trecut pragul de 600.000 de cazuri de Covid: Peste 5.000 de infectări şi 130 de decese, în 24 de ore (Infografice)

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!