Dennis Man a marcat pentru Parma

Dennis Man a marcat pentru Parma

Parma, cu un gol al lui Dennis Man şi un penalty ratat de Valentin Mihăilă, a învins-o cu 2-1 acasă pe Cagliari într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 34-a din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei.

Cagliari a deschis scorul în minutul 32 prin Gianluca Lapadula. Parma a revenit cu golurile lui Franco Vazquez, în minutul 62, din penalty, şi Dennis Man (77). Man fusese trimis în joc de numai cinci minute. Internaţionalul român are 5 goluri în 24 de meciuri în actuala ediţie din Serie B.

ADVERTISING

Mihăilă, introdus în minutul 67, a ratat un penalty în minutul 90+2. Mihăilă are 2 goluri în 12 apariţii în acest campionat.

Tot sâmbătă, Genoa a trecut cu 1-0 în deplasare de Cittadella într-un meci în care la oaspeţi Radu Drăguşin a fost integralist, iar George Puşcaş şi Denis Drăguş au jucat din minutul 64. Golul a fost marcat de Albert Gudmunsson în minutul 70. Federico Giraudo, de la gazde, a fost eliminat în minutul 42.

În clasament, pe primele locuri, foarte aproape de promovarea în Serie A, sunt Frosinone şi Genoa, cu 68, respectiv 66 de puncte, ambele după 34 de jocuri. Parma se află pe locul 5, cu 51 de puncte după 34 de jocuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇