Delegare controversată gândită de UEFA la meciul decisiv dintre România și Israel

Delegare controversată gândită de UEFA la meciul decisiv dintre România și Israel

Israel – România va fi meciul care cu siguranță va decide una dintre participantele la EURO 2024 de anul viitor, turneu final care va avea loc în Germania.

Naționala lui Edi Iordănescu joacă sâmbăta viitoare, pe 18 noiembrie, pe teren neutru, în Ungaria, la Felcsut, cu spectatori, însă UEFA a gândit de pe acum o delegare surprinzătoare. E vorba de alegerea ca observator de arbitri pe elvețianul Andreas Schluchter, o delegare care ne pune pe gânduri, având în vedere că Elveția se luptă și ea alături de noi și israelieni, o luptă în 3, pentru calificarea la EURO.

ADVERTISING

Iar rezultatul meciului dintre noi și israelieni poate conta în ceea ce privește rezultatele indirecte de care ar putea avea nevoie Elveția, țară aflată acum pe 2 în grupa I, cu 15 puncte, unul sub România, patru peste Israel.

UEFA l-a delegat pe Andreas Schluchter din Elveția ca observator de arbitri la meciul Israel - România, după cum se arată pe site-ul oficial al forului de la Nyon. Brigada de arbitri urmează să fie comunicată în zilele următoare.

Până atunci însă, Israel va disputa alte două partide, duminică pe 12 cu Kosovo la Priștina și pe 15 cu Elveția, meci disputat de asemenea în Ungaria.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!