Declarații cu lacrimi în ochi făcute de Leylah Fernandez, după eșecul în fața Emmei Răducanu în finala US Open 2021

Declarații cu lacrimi în ochi făcute de Leylah Fernandez, după eșecul în fața Emmei Răducanu în finala US Open 2021

Tenismena din Canada Leylah Fernandez (19 ani, locul 73 WTA), a oferit și ea o primă declarație după ce a fost învinsă în finala de la US Open de sportiva cu origini românești Emma Răducanu.

Fernandez a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-3, în acest ultim act de la Flushing Meadows, iar ea va urca începând de luni până pe locul 28 WTA în lume.

Canadianca nu și-a putut stăpâni lacrimile la ceremonia de premiere de după joc, declarând că este mândră de cum a jucat la acest turneu, pe care l-a încheiat în finală într-o zi atât de tristă pentru Statele Unite, 11 septembrie..:

Emma Raducanu Wins Epic Point Against Leylah Fernandez! | 2021 US Open

„Este incredibil, nu am idee ce să spun. Va fi greu să mă recuperez după această zi, Emma a jucat foarte bine, o felicit. Sunt foarte mândră de mine, de cum am jucat în aceste săptămâni. E special pentru mine să mă aflu în această finală. Mulțumesc mult, New York! Vă mulțumesc tuturor! Încă ceva, știu că este o zi dificilă pentru New York și toată lumea din USA. Îmi doresc să fiu la fel de puternică precum a fost New York în ultimii 20 de ani. Vă mulțumesc pentru sprijin. Te iubesc, New York, sper să ne revedem la anul”, a declarat Fernandez, campioană deja de Grand Slam însă la junioare.

Emma Răducanu e doar a treia sportivă sub 20 de ani care triumfă la US Open în ultimii 21 de ani, după Maria Sharapova și Bianca Andreescu.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Discurs de mare campioană al Emmei Răducanu după triumful de la US Open: E cea mai fericită zi din viața mea

Liga 1 | Craiova lui Mutu pierde la Pitești

Un fost manechin al designerului Cătălin Botezatu conduce una dintre cele mai importante instituții din subordinea Ministerului Educației

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!