Declarația care a dus la ruptura dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali

Declarația care a dus la ruptura dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali

O declarație făcută săptămâna trecută de Gigi Becali a produs ruptura cu Edi Iordănescu.

„Fac ceva pe contractul ăla”, a spus Gigi Becali cu referire la clauzele care îl împiedicau să critice jucătorii și să se implice la echipă.

A fost picătura care a umplut paharul pentru Edi Iordănescu, care a luat decizia de a renunța la clauza de 500.000 de euro din contract și a semna rezilierea angajamentului.

"Nu mi-am dorit niciun moment să plec de acolo, m-am atașat de oameni, de jucători, de loc și aveam încredere foarte mare că ne puteam atinge obiectivele. Nu încape în discuție că îndepărtarea mare are legătura cu partea sportivă, nu poate să mă convingă nimeni de asta știu ce discuții am avut. Ne ascundem după deget dacă nu acceptăm realitatea", a spus Edi Iordănescu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"N-am avut nicio problemă cu reacțiile dânsului și criticile sale, chiar dacă m-a deranjat. Aș fi acceptat în continuare multe pretenții ale dânsului, multe critici, mi le-aș fi însușit atât timp cât nu era vorba de jucători. Ce m-a deranjat foarte tare și a făcut să am acea reacție cu notificarea prin avocați a fost când a spus că face ceva pe contractul meu. Eu am luat-o personal, era vorba de înțelegerea noastră, de cuvântul nostru, de promisiunea făcută. Când spui asta, înseamnă că efectiv nu dai doi bani pe tot ce am vorbit și pe tot ce ne-am înțeles. E vorba de cuvânt, de onoare, că ne-am făcut niște promisiuni și că am fost sunat, nu m-am propus. A fost un răspuns umilitor. După care, eu n-am mai spus nimic", a adăugat fostul antrenor al lui FCSB.

ADVERTISING

Cu Edi Iordănescu antrenor, FCSB a înregistrat 8 victorii, două rezultate de egalitate și o singură înfrângere.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇