Decizie radicală anunțată de Bianca Andreescu, înainte de US Open

Decizie radicală anunțată de Bianca Andreescu, înainte de US Open

Tenismena canadiană cu origini românești Bianca Andreescu a anunțat, din nefericire, că nu poate participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Bianca Andreescu s-a retras de la US Open 2023, după ce sportiva nord-americană nu și-a putut reveni în urma accidentării la spate suferită la turneul Masters 1000 WTA de la Cincinnati.

Campioana de la USO din 2019 a suferit o fractură de stress la spate, în zona lombară, accidentare care a ţinut-o departe de teren în ultima lună. Organizatorii de la Flushing Meadows au anunțat noaptea trecută că Andreescu s-a retras din concurs și că locul său va fi luat de o sportivă venită din calificări sau de un lucky loser.

Andreescu, 51 WTA, a evoluat ultima dată la Rogers Cup, disputat anul acesta la Montreal, fiind învinsă clar în primul tur de italianca Camila Giorgi.

ADVERTISING

Din păcate, anul acesta a fost plin de dezamăgiri pentru sportiva cu origini din țara noastră, care a nu a reușit să bifeze decât o singură semifinală WTA, la Hua Hin, Thailanda, turneu de tip 250.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!