Decizia finală luată de CFR Cluj în privința lui Andrea Mandorlini: Conducerea a făcut anunțul, după ultimatumul setat

Decizia finală luată de CFR Cluj în privința lui Andrea Mandorlini: Conducerea a făcut anunțul, după ultimatumul setat

CFR Cluj a luat decizia finală în privința lui Andrea Mandorlini, antrenorul italian aflat sub o mare presiune în momentul de față.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a anunțat decizia finală în privința lui Andrea Mandorlini, după ce italianul primise un ultimatum din partea conducerii.

Balaj a spus că, pentru moment, nu se pune problema ca Mandorlini să plece de la CFR Cluj, însă în iarnă a lăsat de înțeles că există șanse de despărțire. "Orice antrenor este ținut de rezultate" și "suntem nemulțumiți de rezultate" a spus Cristi Balaj.

ADVERTISING

"Orice antrenor e ținut de rezultate. Nu s-a pus în discuție și am demonstrat că suntem un club civilizat, nu s-a întâmplat niciodată o serie atât de lungă de insuccese. În iarnă vom face o analiză și vedem care va fi decizia cea mai bună. Orice meci e important. Suntem nemulțumiți de rezultate, dar e o culpă comună, nu e doar vina antrenorului", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a spus în urmă cu câteva săptămâni că "va fi revoluție la CFR Cluj" dacă echipa nu câștigă meciurile cu Rapid (0-0, în Cupa României), U Cluj (2-3), FCSB (1-1) și Sepsi (1-2).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!