Decizia finală a celor de la Pisa în ce îl privește pe Olimpiu Moruțan

Decizia finală a celor de la Pisa în ce îl privește pe Olimpiu Moruțan

Tânărul mijlocaș român Olimpiu Moruțan este un jucător din ce în ce mai apreciat în Italia, acolo unde evoluează în Serie B la gruparea în negru și albastru, Pisa.

La 23 de ani, Moruțan și-a relansat cariera aici, după ce a fost împrumutat de către turcii de la Galata. E clar că gruparea Cim Bom nu și-l mai dorește pe fostul jucător de la FCSB, iar clubul italian Pisa e decis să activeze clauza de cumpărare definitivă.

Pisa va trebui să plătească 5.5 milioane de euro pentru transferul definitiv al mijlocașului, iar italienii au timp până pe 31 mai să activeze această clauză, după cum scrie jurnalistul italian Nicolo Schira.

În ultima vreme, Moruțan a mai trezit interesul celor de la Rangers sau AC Torino.

ADVERTISING

"Din câte știu, oficialii lui Galatasaray au fost la Arena Garibaldi (n.r.: stadionul Pisei) la partida Pisa-Cagliari și, ulterior, au discutat cu Claudio Chielini (n.r.: directorul sportiv de la Pisa) despre jucător.

Se știe prețul transferului definitiv. Este 5,5 milioane de euro. Nu știu ce au discutat cluburile, vom afla în următoarele zile", a declarat impresarul Giovanni Becali pentru cotidianul La Nazione.

Moruțan a bifat 32 de partide la Pisa, pentru care a marcat de șase ori și a oferit și 7 pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!