Olimpiu Moruțan, pe lista unui club de tradiție din Europa: Ce echipă îl vrea

Olimpiu Moruțan, pe lista unui club de tradiție din Europa: Ce echipă îl vrea

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a intrat în atenția unui club de tradiție din Europa.

Moruțan, fostul fotbalist de la FCSB, are un sezon foarte bun la Pisa, în Serie B, unde a fost împrumutat de Galatasaray și a intrat în atenția unui club de tradiție din Europa.

Potrivit rangersnews.uk, Olimpiu Moruțan este pe "radarul" lui Rangers, echipă care îl vrea și pe Darius Olaru și îl are deja pe Ianis Hagi. Prețul pentru care poate fi transferat Moruțan de la Galatasaray, 5,5 milioane de euro, este atrăgător pentru scoțieni, mai scrie sursa citată.

ADVERTISING

Turcii au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că dacă Pisa și Galatasaray nu se înțeleg asupra prețului de transfer al lui Moruțan, atunci italienii vor căuta un alt cumpărător pentru fotbalistul român.

„În primul rând: Gigi Becali este cunoscut ca fiind un patron care exagerează mult. L-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar. Despre Octavian Popescu, o ţintă a lui Everton, a spus că-i aminteşte de Cristiano Ronaldo. L-a evaluat la 150 de milioane de euro. Despre Olimpiu Moruţan a spus că este un jucător extrem de talentat. Tehnic şi rapid, şi se aseamănă cu Lionel Messi. Aşa că evaluarea lui Gigi Becali nu poate fi luată în serios. Poate nu se poate compara cu Messi. Dar Moruţan ar putea fi o soluţie pentru a reduce diferența creată între Rangers şi rivalii de la Celtic, în Scoția”, au scris cei de la rangersnews.uk.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Olimpiu Moruțan a marcat de șase ori și a livrat șapte pase de gol în 27 de meciuri (1.804 minute) jucate în toate competițiile sezonului cu Pisa.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!