Fotbalistul pe care FCSB a plătit o avere, pariul lui Dică: Va ajunge printre cei mai buni din România

Fotbalistul pe care FCSB a plătit o avere, pariul lui Dică: Va ajunge printre cei mai buni din România

Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor de la FCSB, e sigur că un jucător al „roș-albaștrilor” va ajuge printre cei mai buni din România.

Dică e sigur că FCSB n-a plătit degeaba 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu, clauza de reziliere a contractului său cu UTA. Fostul antrenor al echipei crede că fotbalistul va ajunge, în scurt timp, unul dintre cei mai buni din România.

Miculescu are calități foarte bune și, consideră Nicolae Dică, trebuie doar să înceapă să marcheze pentru a deveni unul dintre jucătorii de referință din Superligă, pentru că ocazii își creează meci de meci indiferent de poziția pe care joacă la FCSB.

ADVERTISING

"Eu îl știu, l-am urmărit la UTA, l-am antrenat, eu cred că va deveni un jucător foarte bun. Are calități. E tânăr, e născut 2001, nu e ușor. Pentru el va exista timp, pentru că s-au plătit bani mulți. E un jucător care poate să-ți facă diferența, ajunge la careu din orice poziție îl pui să joace. În bandă, atacant, decar… E în careu și își creează ocazii.

Are nevoie de meciuri, de ritm, când va și marca, va deveni și mai bun. Are nevoie de meciuri, de încredere. Când va reuși să marcheze, atunci va deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din România", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

David Miculescu a jucat 25 de meciuri (1.108 minute) în tricoul FCSB în toate competițiile sezonului, timp în care a marcat de două ori și a livrat o pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!