David Popovici s-a întors la facultate după ce și-a înghețat anul: "Mi-e jenă doar să înot"

David Popovici s-a întors la facultate după ce și-a înghețat anul: "Mi-e jenă doar să înot"

David Popovici a hotărât să se întoarcă la Facultatea de Psihologie după ce și-a înghețat anul pentru a se pregăti de Jocurile Olimpice.

Sportivul român a explicat de ce și-a înghețat anul și a spus că, deși a luat această decizie, a continuat să se documenteze. El spune că a ales această facultate pentru a înțelege cum poate face bine prin notorietatea pe care o are.

"Legat de facultate și de psihologie, în primul an am fost nevoit să-mi îngheț anul pentru a mă pregăti pentru Jocurile Olimpice. Numai că anul ăsta încerc din nou, având un program un pic mai liber, să zicem. Și pentru că mi-am dat seama că despre psihologie mă pot documenta foarte mult și singur, fie citind, fie nu știu, pur și simplu documentându-mă. Am ales să mă transfer cumva la asistență socială.

ADVERTISING

Vreau să învăț cât mai bine cum pot să ajut și cum pot să mă implic în astfel de cauze. Dar nu e despre mine, e despre binele pe care pot să-l fac și unde ajunge acest bine, acest bine care vine de la fiecare telespectator, fiecare om care urmărește conturile de social media și decide să intre pe link-urile expuse și să doneze. Cum reușesc să îmbin această viață profesională cu ce fac acum? Nu știu, nu e ușor clar, dar nici nu se compară cu greul prin care trec acei copii. Așa că consider că nici nu am dreptul să mă plâng atât de mult", a spus David Popovici pentru Digi24.

ADVERTISING

Recent, David Popovici s-a implicat într-un proiect menit să strângă bani pentru construcția de locuințe pentru oamenii fără posibilități.

"Cred că e o dorință și o datorie a fiecăruia dintre noi să încerce să facă bine pe cât poate. De unde dorința asta mea de a mai implica? Nu știu, mi se pare cumva… Mi-e jenă doar să înot, știi? Mi-e jenă doar să înot, să câștig, deși important, e important pentru mine, pentru copilul din mine, mi-e jenă să fac doar asta", a explicat David Popovici.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇