Darren Cahill, sfătuitor surpriză pentru o tenismenă din România la Roland Garros

Darren Cahill, sfătuitor surpriză pentru o tenismenă din România la Roland Garros

Cunoscutul antrenor australian Darren Cahill, artizanul marilor succese repurtate în tenisul mondial de către Simona Halep, dublă campioană de Mare Șlem, fostă lideră mondială WTA, pare să fie acum sfătuitor pentru o alta româncă din sportul alb.

Chiar dacă îl pregătește oficial pe Jannick Sinner, italianul de top 10 ATP, tehnicianul australian și-a mai luat un angajament, sfătuind-o pe Gabriela Ruse.

Sportiva noastră a fost eliminată în calificări la Roland Garros, însă a continuat în proba de dublu, acolo unde a bifat chiar optimi de finală, iar la unul dintre meciurile sale, Cahill a fost văzut în tribune.

ADVERTISING

"Darren Cahill a venit special în tribuna terenului 6 de la Roland Garros pentru a asista la meciul câștigat de Gabriela Ruse alături de ucraineanca Marta Kostyuk, în turul secund al turneului de dublu. Rămas la Paris, după ce italianul Jannik Sinner a fost eliminat dramatic din turneul de simplu masculin, Cahill și-a aranjat în așa măsură programul comentariilor realizate pentru televiziunea americană care difuzează Roland Garros-ul în Statele Unite astfel încât să ajungă la partidă exact în momentul în care Ruse și Kostyuk erau conduse de Kristen Flipkens/Shelby Rogers", scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Gabriela Ruse a avut chiar o reacție în urma acestei dezvăluiri și a confirmat această știre: "Am avut în tribună un mare antrenor, pe care îl stimez foarte mult. El mă sfătuiește! Mi-a dat câteva teme pentru următoarele zile. Mă rog, mi-a dat de vreo două-trei săptămâni, însă îmi doresc mult să fac chestia aceasta", declara Ruse, pentru aceeași sursă mai sus citată.

Ruse/Kostyuk v Vondrousova/Kolodziejova Highlights | Australian Open 2023 Third Round

Duminică, Ruse, împreună cu ucraineanca Marta Kostyuk evoluează în optimi la RG, în fața favoritelor 2, americancele Pegula și Gauff.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!