Darren Cahill ajunge în România pentru a începe seria de antrenamente pe zgură cu Simona Halep

Darren Cahill ajunge în România pentru a începe seria de antrenamente pe zgură cu Simona Halep

Cunoscutul antrenor australian de tenis Darren Cahill va ajunge în România pentru a începe alături de Simona Halep serie de antrenamente în vederea debutului sezonului de zgură, acolo unde dubla campioană de Mare Șlem va bifa 4 turnee.

Halep, 29 de ani, va evolua la Stuttgart (19-25 aprile), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Rolland Garros (30 mai-13 iunie). Iar Cahill va ajunge încă de duminică în România pentru a pregăti alături de sportiva născută la Constanța acest sezon atât de important pentru ea, după multiplele accidentări pe care le-a avut, anunță cei de la Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Cahill vine chiar din Australia, cu o scurtă escală în Statele Unite ale Americii. El va superviza toate antrenamentele Simonei din această perioadă, alături de secundul său Artemom Apostu-Efremov.

”Cred că zgură e o suprafață pe care îți poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, a fost declarația făcută de Cahill recent, zgura fiind suprafața favorită a Simonei, campioană la Roland Garros în 2018.

Simona Halep vs Sloane Stephens - Final Highlights I Roland-Garros 2018

Tot recent, pe pagina sa de Twitter, Cahill povestea că încă nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, el având vârsta de 55 de ani, dar că așteaptă să facă acest lucru după ce va apărea pe piață vaccinul de la firma Johnson & Johnson (n.r.: care se realizează într-o singură doză): ”Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. Cel mai bine e să o facem cum trebuie. Dar mă voi vaccina în curând. Opțiunea unui vaccin Johnson & Johnson sună bine”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep tocmai s-a retras de la meciul România - Italia, din Fed Cup, 16-17 aprilie, din cauza acelei accidentări la umăr de la Miami, din partida cu Caroline Garcia, iar participarea la Stuttgart este și ea în pericol din același motiv.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Simona Halep riscă să primească o amendă din partea forului mondial WTA, dacă se va retrage și de la Stuttgart

Două pierderi importante pentru FCSB în vederea Supercupei României cu CFR Cluj

Un câștigător de Oscar a fost impresionat de documentarul ”Colectiv”, al lui Alexandru Nanau: E atât de frumos ce ai reușit!

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!