Daniel Dobre face primele dezvăluiri despre motivele despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill

Daniel Dobre face primele dezvăluiri despre motivele despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill

Daniel Dobre, unul dintre cei doi antrenori rămași în echipa Simonei Halep, a oferit primele motive în legătură cu decizia sportivei noastre de a renunța la colaborarea cu Darren Cahill.

Antrenorul cu care Halep a luat Wimbledonul acum doi ani spune că în spatele deciziei mai sus amintite ar sta și anumite aspecte personale.

”Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă. Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu mă așteptam (n.r.: la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire. Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a fost declarația lui Dobre dată pentru cei de la DigiSport.

Darren Cahill reflects on his time coaching Simona Halep

Au fost șase ani de colaborare între Halep și Cahill, antrenorul cu care românca a cucerit primul trofeu de Mare Șlem, Roland Garros în 2018, și cu care ea a ajuns în premieră pe locul 1 mondial WTA.

ADVERTISING

Premii uriașe puse în joc la Indian Wells 2021, acolo unde va fi prezentă Simona Halep

„După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a sunat atunci mesajul postat de Halep.

Simona Halep va ocupa începând de luni locul 17 mondial WTA, una dintre cele mai slabe clasări ale sale în ultimii 10 ani.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Florin Andone a fost exclus din lotul lui Cadiz

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în a doua finală consecutivă de turneu ITF

Peste 1.000 de localități din România sunt în scenariul roșu. Mai sunt doar 8 paturi libere la ATI în toată țara pentru pacienții COVID (Document)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!