Dan Petrescu reacționează neașteptat după înfrângerea usturătoare cu Sepsi: Explicațiile antrenorului

Dan Petrescu reacționează neașteptat după înfrângerea usturătoare cu Sepsi: Explicațiile antrenorului

Dan Petrescu (55 de ani) a reacționat la finalul meciului Sepsi – CFR Cluj 3-0 din semifinalele Cupei României și a explicat eșecul usturător suferit de campioana României.

„Bursucul” Petrescu a dat vina pe oboseală și a explicat că a greșit atunci când a alcătuit echipa de start pentru meciul din careul de ași al Cupei României.

Sepsi a învins clar pe CFR Cluj, 3-0, și s-a calificat în finala Cupei României, trofeu pe care îl deține după ce l-a câștigat sezonul trecut.

”Din păcate, jucătorii care au jucat la meciul cu Farul nu şi-au revenit. Am avut un meci cu intenstiate maximă, mult stres. Drumul a fost foarte lung până la Constanţa. Tocmai Burcă mi-a spus că nu mai putea să alerge.

ADVERTISING

Cred că asta a fost greşeala mea: că nu am băgat jucătorii care au jucat mai puţin. Am arătat mai bine în 10. Trebuia să bag 7-8 jucători noi faţă de meciul cu Farul. Este greşeala mea. Este al 57-lea meci. Nu ştiu cum o să o scoatem la capăt. Suntem foarte obosiţi. Camrora a intrat după accidentare… Burcă era foarte obosit. La cartonasul roşu s-a rupt meciul.

Se vede că Sepsi vor câştiga Cupa. Sunt specialiştii Cupei. Este o perioadă grea. Riscăm să nu fim in Europa. Asta este realitatea. Dacă termini pe locul 4 eşti pa. Sper să revina Maglica, Manea, iar pe Bîrligea nu l-am băgat pentru că mereu se accidentează. La 2-0 meciul era cam terminat”, a declarat Dan Petrescu, conform Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sepsi va disputa la Sibiu finala Cupei României, pentru a treia oară în ultimele patru sezoane. Covăsneni vor întâlni în ultimul act al competiţiei câştigătoarea meciului dintre Universitatea Cluj şi UTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!