Dan Petrescu explică situația unui fotbalist de la CFR Cluj: "Se bagă cineva peste mine vreodată!?"

Dan Petrescu explică situația unui fotbalist de la CFR Cluj: "Se bagă cineva peste mine vreodată!?"

Dan Petrescu (55 de ani) a explicat, într-o conferință de presă, situația unui fotbalist de la CFR Cluj.

Au apărut informații că unul dintre fotbaliștii de la CFR Cluj, Mihai Bordeianu, nu joacă sub comanda lui Dan Petrescu pentru că a reclamat clubul la comisiile federale pentru neplata unor restanțe salariale. Dan Petrescu a ținut să explice situația mijlocașului.

"Bursucul" a spus că Bordeianu nu joacă pentru că nu e într-o formă bună, deși arată bine la antrenamente, și a apăsat pe faptul că nu se bagă nimeni peste el în alcătuirea echipei, indiferent că e vorba de jucători care reclamă clubul pentru neplata drepturilor financiare.

ADVERTISING

"E un jucător la fel ca și ceilalți, se antrenează. N-a lipsit la niciun antrenament, n-am ce să-i reproșez ca atitudine, dar mi se pare că nu e într-o formă extraordinară, iar jucătorii care joacă înaintea lui, merită să joace. Ăsta e singurul motiv. Am citit și eu că ar fi nu știu ce treabă cu banii, ce treabă am eu banii?

Eu decid echipa după cine ia banii și cine nu? Sau… Se bagă cineva peste mine să mă întrebe de ce joacă ăla și nu ăla? Niciodată n-am fost întrebat de când sunt aici. Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente, el trebuie să-mi demonstreze la antrenamente, poate juca - dacă-mi demonstrează că merită - și la meciul cu Farul", a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În vârstă de 31 de ani, Bordeianu a jucat 22 de meciuri (1.170 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj și a pasat decisiv de două ori.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!