CFR Cluj a suferit o pierdere grea până la finalul sezonului: "E imposibil de înlocuit"

CFR Cluj a suferit o pierdere grea până la finalul sezonului: "E imposibil de înlocuit"

CFR Cluj a suferit o pierdere grea în acest final de sezon.

Conducerea campioanei a anunțat, prin vocea președintelui Cristi Balaj, că accidentarea lui Ciprian Deac este gravă, iar acesta nu va mai juca în acest sezon.

“Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări. Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a spus Balaj la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Pe de altă parte, Daniel Bîrligea a fost trimis de urgență la vraci, iar CFR Cluj speră să-l recupereze până la ora meciului cu Farul.

"Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.

Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren.”, a mai spus Balaj

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!