Dan Petrescu, discurs furios după eșecul de la Craiova: „Apărarea a fost una de Divizia C!”

Dan Petrescu, discurs furios după eșecul de la Craiova: „Apărarea a fost una de Divizia C!”

CFR Cluj a pierdut surprinzător în fața celor de la FC U Craiova 1948, scor 1-3 în a doua etapă a Superligii din România, stagiunea 2022/2023.

Consumat pe o căldură mai mult decât toridă, meciul de la Craiova a fost clar dominat de gazde, care nu au putut fi oprite de Deac și compania.

Superliga: Campioana CFR Cluj a fost învinsă clar și surprinzător de FC U Craiova

Petrescu spune că gruparea lui Croitoru merita clar victoria și trage un semnal de alarmă asupra jucătorilor sai, avertizând că nici măcar returul din Andorra din Conference League, după 3-0 acasă, nu va fi unul comod: „Victorie meritată a Craiovei. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci. La 1-0 noi am avut o ocazie mare, dacă făceam 2-0 poate era mai bine.

Am avut ocazie mare și la 1-1 prin Debeljuh. Repriza a doua am intrat foarte rău, după un minut era 2-1. Era foarte greu să revenim apoi, pentru că au fost mult mai proaspeți, s-a văzut clar că erau mult mai bine decât noi. Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm”, puncta după partidă Super Dan, la microfonul Orange Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj rămâne în Liga 1 cu victoria din prima etapă, 1-0 cu Rapid, și aceea cu emoții, giuleștenii ratând un penalti în minutul 90 plus 7.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!