Dan Petrescu, din nou pe val, după victoria cu Rapid: „Să se ferească toți din calea noastră!”

Dan Petrescu, din nou pe val, după victoria cu Rapid: „Să se ferească toți din calea noastră!”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost exuberant după victoria de sâmbătă seara din Superliga, scor 1-0 cu Rapid, în chiar prima etapă a acestei competiții, meci venit după trei meciuri fără victorie pe banca ardelenilor.

Petrescu a trăit cu mari emoții finalul de partidă, căci Rapidul a ratat un penalti în minutul 90 plus 8 de prelungiri: „Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun șut pe poartă 179 de minute. Când iei un gol ca ăla… Cu Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul și a venit faza penaltiului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

ADVERTISING

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, așa simt! Să se ferească toți din calea noastră.

Superliga: CFR Cluj învinge Rapidul. Giuleștenii ratează un penalti în minutul 90+8

Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora și Deac joacă mereu, v-ați obișnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toți merită felicitări! Sunt convins că a fost bine așa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare șut, iar ceilalți vor da câte trei bare”, a fost entuziast fostul jucător de la Chelsea la final de meci, la microfonul celor de la Orange Sport.

A fost primul penalti acordat cu ajutorul VAR-ului din istoria fotbalului românesc, după o intervenție clară cu mâna a lui Hoban în plin careu.

ADVERTISING

Pentru CFR urmează un meci cu campioana Andorrei în turul II preliminar din Conference League, e vorba de Inter d'Escaldes.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!