Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul din meciurile lui CFR Cluj: "S-a depășit limita!"

Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul din meciurile lui CFR Cluj: "S-a depășit limita!"

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a acuzat din nou arbitrajul din meciurile echipei sale din play-off-ul Superligii.

După ce a făcut scandal la flash-interviul și la conferința de presă de după meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, Dan Petrescu a apelat la un gest rar și a mers într-o emisiune televizată pentru a protesta și a arăta cu degetul către maniera în care a fost arbitrată CFR Cluj în acest play-off.

Petrescu nu a mai suportat și a spus că "s-a depășit limita" în ceea ce privește, consideră el, greșelile împotriva CFR-ului.

ADVERTISING

"Dacă se greşea într-un meci, două, nu veneam, dar şapte din şapte? E bună întrebarea asta. De ce arbitrează împotriva CFR-ului întreb şi eu.

(n.r. - despre liniile de la offside-uri) Dacă aveam arbitraj electronic, ca în Italia, unde nu ai cum să greşeşti, aveam opt puncte în plus. Eu nu vorbesc despre alte echipe, de alţi antrenori. În Italia, e ca la tenis, hawk-eye.

Jucătorilor ce să le mai zic? N-am ce să le mai zic. Arbitrii sunt de neatins, să stea liniştiţi. Lucrurile se întorc în viaţă, dar eu merg înainte, însă nu pot asista la aşa ceva. Dumnezeu mi-a dat VAR. <> şi mi-a dat VAR. Când o echipă ia campionatul de cinci ori e cam mult, cam mult.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Niciodată n-o să tac. Eu nu veneam la emisiunea asta, mă invită toată lumea şi nu mă duc, dar acum s-a depăşit. Cum mă mai duc la jucători să-i motivez la meciul cu FCSB?

Numeric n-am mai fost destui în lot, dar dacă nu erau problemele de arbitraj meritam titlul. Nici noi n-am mai fost puternici ca în anii trecuţi, e adevărat, dar jucătorii care au plecat n-au plecat din cauza mea. Trebuie schimbări şi la noi, trebuie jucători tineri, care să aducă un plus", a spus Dan Petrescu în direct la Prima Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!