Dan Petrescu, anunț ferm despre plecarea de la CFR Cluj: Câți bani cere pentru a părăsi echipa

Dan Petrescu, anunț ferm despre plecarea de la CFR Cluj: Câți bani cere pentru a părăsi echipa

Dan Petrescu a vorbit despre posibila sa plecare de la CFR Cluj, într-un moment în care unii fani i-au cerut demisia.

Petrescu a declarat că nu se gândește să plece și a anunțat că are o clauză de reziliere pe care vrea să o încaseze. Aceasta este în valoare de 500 de mii de euro.

”Contractul meu expiră în 2024, în vară. Deci, dacă eu mi-aș dori să plec, trebuie să plătesc clauza. Iar dacă clubul nu mă mai vrea, trebuie să plătească o clauză. Contractul rămâne valabil până în 2024. Pot să semnez şi pe 10 ani şi să mă dea afară după o zi. Nu e problemă, important e să fim bine și clubul și eu. Clubul CFR Cluj este mai important decât mine.

ADVERTISING

Rezultatele făcute aici au fost făcute de toți, nu doar de Dan Petrescu. Dacă insistă patronul să rămân, o să semnez, nu e problemă, dar mai întâi să fie echipa bine. Dacă echipa e bine, atunci ne gândim la contractul meu. Eu îmi doresc să rămân, să câştig. Clubul vrea să câștige mereu, indiferent dacă anul ăsta nu va câștiga. CFR Are un spirit aparte. Nu vreau să plătesc clauza, vreau să rămân”, a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj pe 31 august 2021 și a disputat 98 de meciuri pe banca ardelenilor, reușind să câștige titlul în sezonul precedent.

ADVERTISING

În actuala stagiune, Petrescu a obținut 29 de victorii, 14 remize și a suferit 15 înfrângeri în toate competițiile.

Obiectivul lui Dan Petrescu era câștigarea campionatului și calificarea în sezonul următor al grupelor Champions League.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!