Dan Petrescu a ratat prezența în Liga Campionilor Asiei cu Jeonbuk, iar românul e în pericol să fie demis

Dan Petrescu a ratat prezența în Liga Campionilor Asiei cu Jeonbuk, iar românul e în pericol să fie demis

Dan Petrescu se află în pericol pe banca celor de la Jeonbuk Motors, după ce gruparea din Coreea de Sud tocmai a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor Asiei pentru sezonul viitor.

Echipa lui SuperDan a pierdut în deplasare, contra lui Ulsan Hyundai, scor 0-1, în etapa cu numărul 38 din prima ligă din Coreea de Sud. A fost ultima etapă a campionatului asiatic, așadar Jeonbuk termină pe locul 4 stagiunea și se califică astfel în AFC Champions League 2, varianta asiatică a Europa League.

Ulsan Hyundai era deja campioana Coreei la ora disputării partidei, iar Jeonbuk, cu o victorie, ar fi mers pe locul 3, loc calificant în Champions League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Young-Woo Seol, fundașul stânga al celor de la Ulsan Hyundai, în minutul 32.

ADVERTISING

În acest an, Jeonbuk mai are de disputat un singur meci, pe 13 decembrie, în runda cu numărul 6 din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, cu Kitchee, formație din Hong Kong. Trupa lui Petrescu are 9 puncte în grupă, dar nu mai are nicio șansă de calificare în play-off.

Rămâne de văzut dacă oamenii din conducerea lui Jeonbuk vor decide ruperea contractului cu fostul campion cu CFR Cluj sau nu. El se poate întoarce oricând în Gruia, având în vedere problemele pe care le are Mandorlini acum în Superliga.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!