Dan Petrescu a dat răspunsul final în cazul prelungirii contractului cu CFR Cluj: Anunț ferm

Dan Petrescu a dat răspunsul final în cazul prelungirii contractului cu CFR Cluj: Anunț ferm

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a venit cu un răspuns ferm în privința viitorului său și în privința prelungirii contractului.

„Bursucul” a declarat că nu înțelege care e graba în privința semnării noului contract cu CFR Cluj, propus de conducere. În plus, antrenorul a dezvăluit că încă nu a primit, fizic, contractul pentru a-l semna.

Mai mult, în condiţiile de tensiune şi nemulţumire din Gruia, sunt şanse mici ca Dan Petrescu să mai semneze o prelungire a angajamentului.

”Normal că mă gândesc să plec din România (n.r. - din cauza arbitrajului). Am mai plecat o dată. Normal că sunt hotărât să plec. Mai am contract cu CFR un an şi jumătate, trebuie să-l respect, apoi normal că nu mai vreau.

ADVERTISING

Mă gândesc la toate (n.r. - să plece şi la finalul sezonului). Doar au fost discuţii pentru un nou contract la CFR, doar discuţii cu patronul. Dacă-l primeam, sigur îl semnam. În momentul de faţă e important CFR Cluj.

Dacă terminam în vară era normal. Dar eu mai am un an şi trei luni contract. Care e graba cu contractul meu?”, a declarat Dan Petrescu, conform Prima Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!