Curtea de Apel a dat sentința în privința palmaresului Stelei

Curtea de Apel a dat sentința în privința palmaresului Stelei

Curtea de Apel a anunțat sentința luată în privința palmaresului Steaua.

CAB a respins solicitarea CSA Steaua de a obține palmaresul din perioada 1998-2003. Astfel, CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998, ceea ce se traduce printr-un eșec pentru FCSB.

Perioada 1998-2003 rămâne în aer, potrivit Curții de Apel.

Ambele părți pot depune recurs în 30 de zile.

Redăm sentința integrală:

Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.

ADVERTISING

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată.

ADVERTISING

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București - Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇