Cunoaștem primele sferturi de finală la Roland Garros, atât la masculin, cât și pe tabloul fetelor

Cunoaștem primele sferturi de finală la Roland Garros, atât la masculin, cât și pe tabloul fetelor

Cunoaștem deja primele sferturi de finală la Roland Garros, atât pe tabloul feminin, unde am avut atâtea surprize, din păcate una pentru noi foarte neplăcută, dar și pe cel masculin.

Începând întâi cu băieții, putem spune că primul sfert de finală va fi acela între Rafa Nadal și Jannick Sinner, Italia, ultimul realizând azi o mare surpriză, trecând cu 3-1 la seturi de Alexander Zverev, Germania, finalist la US Open recent.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Nadal a trecut simplu tot duminică de băiatul fostului mare tenismen Petr Korda, Sebastian, scor 6-1, 6-2, 6-2.

Record negativ înregistrat de Simona Halep la Roland Garros

Al doilea sfert de finală pe care îl știm va fi acela dintre Dominic Thiem, Austria, favorit 3, recent câștigător la US Open, care se va duela cu Diego Schwartzmann, Argentina, cel care l-a învins acum câteva săptămâni la Roma pe marele Nadal. Thiem a avut ceva de furcă cu marea surpriză Gaston din Franța, locul 239 ATP, pe care l-a învins abia după 5 seturi.

Trecând la fete, să spunem că un prim sfert va fi între Iga Swiatek și Martina Trevisan, după ce cele două au trecut de Simona Halep și Kiki Bertens în două seturi, realizând două surprize majore la Paris.

Ce urmează pentru Simona Halep după ratarea calificării în sferturi la Roland Garros

Un al doilea sfert pe tabloul fetelor le va opune pe Elina Svitolina și Nina Podoroska, Argentina, prima sportivă din Argentina care ajunge într-un sfert de Grand Slam din 2004 încoace.

Iată și alte știri interesante despre Roland Garros și Simona Halep, numai pe SpotMedia.ro:

Titlurile din presa internațională după eliminarea Simonei Halep în optimile de la Roland Garros

Primele cuvinte ale Simonei Halep după eliminarea dură de la Roland Garros: A fost meciul ei azi