Ce urmează pentru Simona Halep după ratarea calificării în sferturi la Roland Garros

Ce urmează pentru Simona Halep după ratarea calificării în sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a decis ce are în continuare de făcut după ce a ratat calificarea în sferturi la Roland Garros, fiind duminică scoasă din competiție de tânăra Iga Swiatek, Polonia, 19 ani.

Aceasta a trecut ca o tornadă de sportiva noastră cu scorul de 6-1, 6-2, după doar 67 de minute de joc, dar chiar și așa, la conferința de presă de după joc, Halep a avut zâmbetul pe buze și s-a gândit la o ciocolată pe care abia așteaptă să o savureze la finalul unei zile grele.

ADVERTISING

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la EuroSport, Halep a vorbit și despre viitorul sau în acest an, declarând că în principiu acesta a fost ultimul turneu la care a participat în 2020:

”Faptul că am câştigat la Roma mi-a făcut sezonul fericit și bun. Dacă va fi ca aici, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc. S-a terminat pentru mine acest sezon, nu m-am înscris la Ostrava. Aştept să mă odihnesc şi să mă plimb pe străzi acasă”, a punctat românca de pe locul 2 mondial WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primele cuvinte ale Simonei Halep după eliminarea dură de la Roland Garros: A fost meciul ei azi

Întrebată și despre maniera de joc a lui Swiatek, Halep a mai spus că nu a fost surprinsă de agresivitatea polonezei: Ştiam că o să fie agresivă, a fost un meci foarte bun pentru ea. Anul trecut am împins-o mai mult în spate, dar de data asta a fost mai bine pentru ea. Greu, frig, nu m-am mişcat foarte bine astăzi. Sunt multe jucătoare care dau tare în minge, dar azi a fost fără istoric”.

D.A.

Citește și:

ADVERTISING

Titlurile din presa internațională după eliminarea Simonei Halep în optimile de la Roland Garros

Cum explică Iga Swiatek marea victorie cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!