Ce urmează pentru Simona Halep după ratarea calificării în sferturi la Roland Garros

Ce urmează pentru Simona Halep după ratarea calificării în sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a decis ce are în continuare de făcut după ce a ratat calificarea în sferturi la Roland Garros, fiind duminică scoasă din competiție de tânăra Iga Swiatek, Polonia, 19 ani.

Aceasta a trecut ca o tornadă de sportiva noastră cu scorul de 6-1, 6-2, după doar 67 de minute de joc, dar chiar și așa, la conferința de presă de după joc, Halep a avut zâmbetul pe buze și s-a gândit la o ciocolată pe care abia așteaptă să o savureze la finalul unei zile grele.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la EuroSport, Halep a vorbit și despre viitorul sau în acest an, declarând că în principiu acesta a fost ultimul turneu la care a participat în 2020:

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Faptul că am câştigat la Roma mi-a făcut sezonul fericit și bun. Dacă va fi ca aici, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc. S-a terminat pentru mine acest sezon, nu m-am înscris la Ostrava. Aştept să mă odihnesc şi să mă plimb pe străzi acasă”, a punctat românca de pe locul 2 mondial WTA.

Primele cuvinte ale Simonei Halep după eliminarea dură de la Roland Garros: A fost meciul ei azi

Întrebată și despre maniera de joc a lui Swiatek, Halep a mai spus că nu a fost surprinsă de agresivitatea polonezei: Ştiam că o să fie agresivă, a fost un meci foarte bun pentru ea. Anul trecut am împins-o mai mult în spate, dar de data asta a fost mai bine pentru ea. Greu, frig, nu m-am mişcat foarte bine astăzi. Sunt multe jucătoare care dau tare în minge, dar azi a fost fără istoric”.

D.A.

Citește și:

Titlurile din presa internațională după eliminarea Simonei Halep în optimile de la Roland Garros

Cum explică Iga Swiatek marea victorie cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!