Cum vrea CSA Steaua să blocheze revenirea FCSB în Ghencea

Cum vrea CSA Steaua să blocheze revenirea FCSB în Ghencea

CSA Steaua nici nu concepe ca FCSB să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a Ligii 1.

FCSB și-a manifestat intenția de a juca această partidă aici, dar oficialii CSA Steaua susțin că vor face tot posibilul să blocheze revenirea.

Chiar dacă stadionul va fi liber la data de 22 mai, oficialii CSA Steaua susțin că nu pot închiria arena unei echipe cu care se află în litigiu.

"Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat. Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă. Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea”, au transmis oficialii CSA Steaua, conform Gsp.

ADVERTISING

De altfel, CSA Steaua a transmis din vara lui 2021 că va închiria arena doar echipelor cu care are "un respect reciproc".

„Vă comunicăm faptul că Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii”, susținea CSA Steaua.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇