Cum poate arăta echipa de start a României în primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă

Cum poate arăta echipa de start a României în primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă

Edi Iordănescu este noul selecționer al echipei naționale a României, iar vinerea viitoare, pe 25 martie, are programat primul său meci oficial în această calitate, un amical cu selecționata Greciei.

Meciul va avea loc pe Stadionul Steaua, din cartierul Ghencea, iar printre surprizele lui Edi ca nume de convocări s-ar număra Radu Drăgușin de la Salernitana sau Tavi Popescu, ultimul fiind fostul său elev de la FCSB.

Se pare că Iordănescu ar agrea un sistem de joc pe tipicul 4-2-3-1, cu trei jucători de la campioana CFR Cluj ca titulari, printre care și Mihai Bordeianu, după cum anunță ProX.

ADVERTISING

Cum ar putea arăta naționala României la meciul cu Grecia: Niță - Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca - Bordeianu, R. Marin - Man, Cicâldău, Mihăilă - Pușcaș.

Pușcaș va fi cel mai probabil utilizat titular căci în ultima perioadă este în mare formă în Italia, acolo unde evoluează la lidera din Serie B, Pisa, unde a și marcat de trei ori.

România - Grecia are loc vineri de la ora 20.15, meci LIVE pe SpotMedia.ro, fiind urmat de un al doilea amical, pe 29 martie, în deplasare în Israel, de la ora 20.45.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!