Edi Iordănescu, sfătuit să ia o decizie neașteptată în cazul lui Andrei Vlad

Edi Iordănescu, sfătuit să ia o decizie neașteptată în cazul lui Andrei Vlad

Portarul Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB din cauza gafelor repetate, dar ar putea fi convocat la naționala mare a României.

Selecționerul naționalei de tineret, Florin Bratu, l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să meargă în continuare pe mâna lui Andrei Vlad.

"Mie îmi place Vlad, ca și portar, nu știu dacă trebuie să îl judecăm după un singur meci. Eu văd altfel lucrurile. Trebuie să-i dai credit unui portar", a spus Florin Bratu la Fotbal Club de la Digi Sport.

De asemenea, și fostul portar Helmuth Duckadam susține această idee, chiar dacă Vlad nu mai joacă la FCSB.

ADVERTISING

"Eu l-aș sfătui pe Edi să-l ia în lot, nu trebuie să joace, dar să simtă că este băgat în seamă, nu cum e la FCSB. Au mai fost cazuri. Un portar care își face treaba foarte bine e Iacob, de la UTA. A fost adus și el la lot, fără nicio șansă de a ajunge titularul echipei naționale.

Dar a fost adus, pentru că își făcea treaba foarte bine, nu că a făcut niște meciuri senzaționale. Sunt portari tineri care merg la loturi, nu văd nicio problemă să-l selectezi ca al treilea portar, sau al patrulea, dacă vrea", a precizat Helmut Duckadam.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!