Cum arată primele sferturi de finală de la Australian Open

Cum arată primele sferturi de finală de la Australian Open

Australian Open și-a stabilit primele sferturi de finală, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin, în ambele cazuri inregistrându-se duminică mari surprize, mulți favoriți sau capi de serie fiind eliminați.

La fete știm acum primele două sferturi de finală, cele de pe partea superioară de tablou, e vorba de Ash Barty – Jessica Pegula și Barbora Krejcikova – Madison Keys.

Cele două americance calificate au eliminat două sportive de top 10 WTA, e vorba de Paula Badosa din Spania, 6 WTA, plus Maria Sakkari din Grecia, de pe locul 8 în lume.

ADVERTISING

Două tenismene din top 10 WTA, eliminate surprinzător în optimi de finală la Australian Open

Așteptăm luni dimineața clarificarea tabloului și în jumătatea inferioară, acolo unde România are două tenismene în optimi, Simona Halep vs Alize Cornet, plus Sorana Cîrstea vs Iga Swiatek, de la ora 4, respectiv 8.30 dimineața, ambele meciuri fiind LIVE desigur, pe SpotMedia.ro.

De partea cealaltă, la băieți avem tot așa stabilite primele două sferturi ale părții superioare din tablou. Și acolo vorbim de Gael Monfils - Matteo Berrettini, plus Rafa Nadal - Denis Shapovalov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A surprins enorm eliminarea lui Zverev, favoritul 3, de către Denis Shapovalov, în timp ce primul set câștigat de Nadal la Mannarino, terminat cu scorul de 16-14 în tiebreak, va intra cu siguranță în istoria AO.

Întregul turneu de Mare Șlem de la Antipozi e televizat pe EuroSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!