Presa americană a făcut o analiză a partidei Halep - Cornet de la Australian Open: "Ea va fi probabil agresorul în acest joc"

Presa americană a făcut o analiză a partidei Halep - Cornet de la Australian Open: "Ea va fi probabil agresorul în acest joc"

Partida dintre Simona Halep și Alize Cornet face parte din optimile Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, iar românca aflată pe locul 15 mondial WTA va încerca luni dimineața a doua victorie directă din carieră în fața sportivei din Franța.

Presa din Statele Unite ale Americii a prefațat această întâlnire care se anunță una extrem de echilibrată. Mai ales că Alize a trecut aici la Aussie Open surprinzător de două favorite, Garbine Muguruza și Tamara Zidansek. Și asta chiar dacă slovena a condus cu 6-4, 4-1.

Americanii scriu că Halep are o șansă bună să facă un sfert de finală la Melbourne: „Halep a fost într-o formă incredibilă până acum, pierzând doar 12 game-uri în trei meciuri. Românca pare să-și fi găsit cel mai bun tenis din nou și este una dintre favoritele pentru a merge până la capăt la Melbourne. Cu toate acestea, Cornet se va bucura de șansele ei de a reuși, mai ales având în vedere cum s-a comportat în trecut pe teren împotriva româncei, la scoruri directe având 3-1. Ambele jucătoare sunt defensive, rapide pe teren, dar se luptă să-și impună propriul ritm. Cornet este una dintre cele mai în formă sportive din turneu și vă încerca să facă din acest meci un duel fizic. Halep va fi cel mai probabil agresorul și va încerca să forțeze ritmul.

ADVERTISING

Dacă românca poate rămâne solidă în timp ce joacă un tenis agresiv din spatele terenului, ar trebui să poată obține a doua sa victorie în fața lui Cornet", nota presa americană prin portalul Sportskeeda.

Alize Cornet VS Simona Halep Highlight Madrid 2015 R1

Ultima confruntare directă dintre cele două a venit abia acum 7 ani, la Madrid în 2015, când Cornet trecea clar de Halep cu 7-6, 6-3.

Partida are loc luni dimineața după ora 4.00, ora României, fiind în direct pe SpotMedia.ro.

Dacă trece de Cornet, Halep are cale liberă către semifinale, urmând să dea piept în sferturi cu învingătoarea dintre Mertens și Collins.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!